Container op de grond 

Met onze sideloader bespaart u tijd en geld

Een sideloader of zijladerchassis doet precies wat het suggereert: het laadt en lost 20ft en 40ft containers zijdelings. Zonder aparte kraan en zelfs zonder loskaai plaatsen wij containers met onze sideloader rechtstreeks op de grond of op elkaar als u ruimte wenst te besparen. 

Creatieve toepassingen

De sideloader biedt heel wat mogelijkheden voor bedrijven die actief zijn in de haven, maar ook voor creatieve professionele en particuliere toepassingen. Zo zijn wij al jaren dé partner van Urgent.fm dat tijdens de zomer op verschillende festivals neerstrijkt met de urgentainer, een container omgevormd tot mobiele studio. Cateringbedrijf Deco Catering rekent dan weer op ons voor het leveren en ophalen van hun container boordevol keukenmateriaal zodat zij na afloop van het feest sneller naar huis kunnen.


Waarmee moet u rekening houden?

Onze sideloader heeft een ledig gewicht zonder container van 20 ton en kan tot 32 ton liften. Opgelet: voor vervoer in België mag de sideloader maximum 24 ton vervoeren. 

Omdat de sideloader zijdelings laadt en lost is het noodzakelijk dat er voldoende ruimte is om te manoeuvreren. Ook een verharde ondergrond is een absolute must om veilig te werk te gaan. Indien dit niet het geval is, raden wij laden en lossen met een kraan aan. Stuur daarom bij uw aanvraag steeds voldoende foto’s van de omgeving mee zodat wij u correct kunnen adviseren.

Vrachtwagen overbeladen? Bel ons voor een snelle oplossing:

Mathias: +32 499 52 07 92
Frank: +32 486 11 75 95