Meer dan tien jaar ervaring  

Contralift is gevestigd in de haven van Gent, die met haar centrale ligging het logistieke hart van Europa vormt. Het bedrijf ondersteunt bedrijven zoals Volvo Car Gent met efficiënt containertransport. Daarnaast staat het ook bekend om zijn sideloaders die het laden en lossen van containers zonder loskaai en op de grond mogelijk maken. Contralift was het eerste bedrijf in België dat aan de slag ging met een sideloader, en bewijst hiermee zijn innovatieve karakter.

De passie voor transport en de havenwereld werd zaakvoerder Mathias Ongena met de paplepel ingegeven. Het was dan ook geen verrassing toen hij in 2008 zijn eigen bedrijf Contralift oprichtte. Contralift staat voor Container, Transport & Lifting en biedt naast containertransport en containers op de grond ook verkoop en verhuur van containers voor opslag, transport, accommodatie en verhuis naar het buitenland aan.

Vandaag beschikt het bedrijf over zes inhouse chauffeurs, 17 chassisramen, twee sideloaders en een havencamion (terberg) voor doktracties. Op basis van de noden en wensen van de klant werkt het bedrijf samen met betrouwbare en flexibele partners om de meest efficiënte heen- en terugritten te garanderen.

 

Hulp nodig bij uw transportproject, of nood aan zeecontainers?

Contacteer ons